Автоматично ли се синхронизират офлайн промените по-късно? Да. Промените се синхронизират веднага щом устройството ви се свърже отново с интернет. Свързани въпроси Какво е офлайн режим? Какво мога да направя достъпно офлайн? Как да направя съдържанието достъпно офлайн?