Môžem ponechať poznámky súkromné?
Áno. Zvýraznenia a poznámky sú predvolene súkromné. Voľba Zvýrazniť text ponechá zvýraznenie viditeľné len pre vás a v dialógovom okne poznámky je políčko Sprístupniť členom tímu spočiatku nezaškrtnuté. Anotáciu s vaším tímom zdieľa iba voľba Zvýrazniť pre tím alebo zaškrtnuté políčko a kedykoľvek ju môžete znova nastaviť ako súkromnú.
Kto čo vidí
Súkromné zvýraznenie alebo poznámku vidíte iba vy. Členovia tímu, správcovia a vlastník vidia iba anotácie zdieľané s tímom. Zdieľaná anotácia má na vašej fotke odznak tímu s popisom „Viditeľné pre členov tímu“, a to v dialógovom okne, na paneli Anotácie v článku a na značke ceruzky na okraji. Svoje anotácie môžete upravovať alebo odstraňovať iba vy a pri zdieľaní sa neodosiela žiadne upozornenie. Článok Kde nájdem zdieľané zvýraznenia a poznámky? ukazuje, kde sa zdieľané anotácie zobrazujú.
Zdieľajte poznámku alebo si ju ponechajte pre seba
Keď pridávate poznámku, v dialógovom okne sa zobrazuje políčko Sprístupniť členom tímu. Nechajte ho nezaškrtnuté, aby poznámka zostala viditeľná len pre vás, alebo ho zaškrtnite, aby ste poznámku aj jej zvýraznenie zdieľali s tímom. Článok Ako pridám poznámku k zvýrazneniu? vás prevedie pridávaním poznámok.

Znova nastavte zdieľanú poznámku ako súkromnú
- Otvorte článok a nájdite svoju anotáciu na paneli Anotácie nad textom.
- Kliknite pri nej na Upraviť.
- Zrušte zaškrtnutie políčka Sprístupniť členom tímu.
- Kliknite na Uložiť.
Pri každom uložení sa uplatní stav políčka, takže rovnakými krokmi so zaškrtnutým políčkom zdieľate súkromnú poznámku.
Pri komentároch je to inak: v článku zdieľanom v kanáli ich vidia členovia daného kanála. Článok Aký je rozdiel medzi zvýrazneniami, poznámkami a komentármi? porovnáva tieto tri možnosti.
Programy
Zdieľanie zvýraznení a poznámok s tímom je súčasťou programov Team a Team Intelligence. Prehľad nájdete na stránke funkcie Anotácie.
Neviete nájsť odpoveď? Kontaktovať podporu